Haluatko Jäseneksi?

JCI-Finland_1280x350-pxHaluatko verkostoitua aktiivisten ihmisten kanssa? Tahdot uuden harrastuksen? Etsitkö väylää kehittyä? Haluatko oppia lisää ilmaisutaitoa sekä johtamisosaamista?
Hae meille jäseneksi!

Lahden Nuorkauppakamari hakee jatkuvasti uusia koejäseniä ja jäseniä. Koejäsenyyden aikana pääset tutustumaan toimintaan ja jäsenistöön; saat olla mukana kaikessa! Koejäsenyys kestää 6-12 kuukautta, jonka jälkeen sinun on mahdollista hakeutua jäseneksi. Jäsenyys tuo mukanaan sen viimeisenkin oikeuden eli äänioikeuden toimintaan! Jäsenyyttä kannattaa tavoitella silloin, jos olet eteenpäin pyrkivä noin 25-35 -vuotias aktiivinen henkilö ja haluat verkostoitua muiden aktiivisten kanssa. Mieti, mitkä ovat odotuksesi toiminnalta ja mitä itse uskot voivasi toiminnallemme antaa. Muista, että aikaa toiminnalle saat vain, mikäli sinä itse sen itsellesi teet. Se kannattaa!

Kysy halutessasi rohkeasti lisätietoja:

Marika Roth, puheenjohtaja 2017
Puh. 050 5521685 marika.roth(at)jcilahti.fi

Varsinaisen koejäsenhakemuksen voit täyttää tästä JCI Lahti_koejasenhakemus_2017 ja toimittaa osoitteeseen hallitus@jcilahti.fi

Mitä jäsenyys Lahden Nuorkauppakamarissa tarjoaa?

Haluatko olla osa noin 3 500:n suomalaisen ja 400 000 kansainvälisen nuoren vaikuttajan kontaktiverkostoa? Haluatko panostaa itsesi koulutukseen tai kansainvälistymiseen? Miltä tuntuu muuttaessasi uudelle paikkakunnalle, kun sinulla on jo valmiiksi hyviä ystäviä? Haluatko saada harrastuksen, joka antaa sinulle myös unohtumattomia elämyksiä?

Lahden Nuorkauppakamari tarjoaa konkreettisia etua jäsenilleen. Tässä esimerkkejä niistä:
Koulutusta itsesi kehittämiseksi

Nuorkauppakamarijärjestö tarjoaa koulutusta jäsenilleen mm. markkinoinnista, ryhmätyömenetelmistä, johtamisesta, Internetistä ja monista muista aiheista. Osallistumalla näihin koulutuksiin kyky ja taito hoitaa oma työnsä paremmin ja tehokkaammin paranee. Itsensä peliin laittaminen on myös mitä parhainta koulutusta työelämän ”totisiin paikkoihin”. Toimimalla aktiivisesti järjestön erilaisissa käytännön tehtävissä ja viroissa oppivat jäsenet projektityöskentelyä, johtamista, ihmisten motivoimista, markkinointia, suunnittelua, esiintymistaitoa, koulutusten toteuttamista – ja monia muita taitoja. Paikallisen projektin vastuutehtävien hoitamisesta on pieni hyppäys alueellisiin tai jopa kansallisiin tehtäviin. Eri projektien monipuolisuus antaa mahdollisuuden harjaantua mitä erilaisimmissa tehtävissä. Myös kansainvälisyyttä pääsee harjoittelemaan käytännön tilanteissa osallistumalla kansainvälisiin kokouksiin tai toteuttamalla yhteisiä projekteja eri maiden edustajien kanssa.

Edullista ja laadukasta toimintaa

Nuorkauppakamarijärjestön tarjoama koulutus on laadukasta, sillä monet vetäjistä järjestävät samoja koulutuksia myös harrastuksen ulkopuolella. Kansainvälisissä kokouksissa kouluttajat ovat maailman johtavia asiantuntijoita omalla alallaan ja heidän koulutuksensa saaminen muuta kautta voi olla joko mahdotonta tai erittäin kallista.  Koulutukset ovat joko hyvin edullisia tai kokonaan ilmaisia. Monet työnantajat maksavat sen työntekijänsä puolesta ja vaikka maksaisit sen itse, jäsenmaksu ja koulutusmaksut ovat verovähennyskelpoisia (KHO:n 
päätöksen mukaan).

Yli 400 000 kontaktia – lähellä ja kaukana

Nuorkauppakamari on noin 3 500 suomalaisen ja 400 .000 kansainvälisen vaikuttajan kontaktiverkko, joka on jäsenen käytettävissä liikesuhteita solmittaessa. Mutta yhtä hyvin kontaktit toimivat myös vapaa-ajalla – ja internet on helpottanut niitä entisestään! Oletko menossa USA:han, Etelä-Afrikkaan, Japaniin, Ranskaan, Austaraliaan tai johonkin muuhun noin 110 JC-maasta? Selvitä etukäteen kontaktit kyseisen maan JC-organisaatioon, ja voit yllättyä saamastasi kohtelusta! Suomea arvostetaan yhtenä parhaimmista JC-maista. Yhtenä osoituksena siitä on se, että järjestön korkein henkilö Maailmanpresidentti oli vuonna 1998 suomalainen Petri Niskanen Porin Nuorkauppakamarista. Nuorkauppakamarilaiselle, jolle yritystoiminta on lähellä sydäntä, Lahden Nuorkauppakamari  tarjoaa erinomaisen kontaktiverkon bisneksen tekoon, kokemusten vaihtamiseen tai vaikkapa yhteistyöhön – yksinäisen puurtamisen sijasta.

Helpon tavan tulla mukaan

Lahden Nuorkauppakamari järjestää uusille jäsenille START-koulutuksen, jossa kerrotaan nuorkauppakamarijärjestön tavoitteista ja toiminnasta. Lahden Nuorkauppakamarissa on jokaisella jäsenellä kaksi kokeneempaa kummia, joka helpottaa mukaan tuloa. Lisäksi kamarin omat nettisivut pitävät sinut ajan tasalla. Lisää toiminnastamme voit lukea myös facebook-sivuiltamme.