Info

kamarifiilis

Tarjoamme innostavan kohtaamispaikan ja virkistävän verkoston seutumme aktiivisille tulevaisuuden tekijöille!

Nuorkauppakamari on alle 40-vuotialle tarkoitettu kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Nuorkauppakamaritoimintaa Lahdessa kuusi vuosikymmentä

Lahden Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1957 ja on Suomen kolmanneksi vanhin kamari. Lahden Nuorkauppakamari tarjoaa jäsenilleen henkilökohtaisen kehittymisen paikkoja projektityöskentelyn, verkostoitumisen ja vapaa-ajan tapahtumien kautta. Yhdistyksen virallinen nimi on Lahden Nuorkauppakamari ry (englanniksi Junior Chamber Lahti ja ruotsiksi Lahti Juniorhandelskammare).

Olemme kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Toimintamme on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille. Jäsenistömme Suomessa sekä kansainvälinen toiminta luovat hyvät mahdollisuudet oman kontaktiverkoston luomiselle.

Lahden Nuorkauppakamari ry:n arvot ovat:

Laatu
Jäsenten ja sidosryhmien tyytyväisyys takaa tulevaisuutemme. Toteutamme jäsenille ja sidosryhmille merkityksellistä toimintaa laadukkaasti.

Luotettavuus
Se, minkä lupaamme, sen pidämme. Kunnioitamme perinteitä ja toimimme vastuullisesti.

Yhteisöllisyys
Toimimme yhdessä toisiamme tukien, osaamistamme jakaen ja erilaisuutta kunnioittaen.

Aktiivisuus
Olemme aktiivisten yksilöiden muodostama aktiivinen ryhmä, joka toimii aktiivisesti kansainvälisessä verkostossa.