Kansalliset ja alueelliset tapahtumat

Aluetapahtumat

Aluekokoukset

Aluekokouksia ovat aluevuosikokous keväällä ja aluevaalikokous syksyllä.

Vapaamuotoisempia aluetapahtumia ovat mm. BAM-kisat (B-alueen Mestaruuskilpailut), alueen rapujuhlat ja alueen golfkisat. Jokainen alueen 13. kamarista voi myös avata omia tapahtumiaan alueen muille kamarilaisille.

Alueen tapahtumat ja kokoukset löydät b.nuorkauppakamarit.fi

 

Kansalliset kokoukset

Kansallinen vuosikokous 2017 järjestetään huhtikussa Lahdessa!

Tapahtuman viralliset sivut ovat businessup.fi 

Kansallinen vaalikokous Kiss My Business järjestetään Turussa 13.-15.10. kissmybusiness.fi

Kansalliset koulutukset

Strategia! -koulutus

Strategiakoulutus (ent. Future Chapter) on strategisen suunnittelun koulutus, joka on tarkoitettu kamarin hallitusviroissa toimiville tai niihin hakeutumassa oleville tulevaisuuden tekijöille. Koulutuksen tavoitteena on opettaa strategiatyövälineiden käyttöä omassa kamaritoiminnassa. Koulutukseen saa osallistua kaksi henkilöä per kamari.

PRES-Akatemia

PRES-Akatemia on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä viikonlopun mittainen koulutustapahtuma jäsenyhdistysten puheenjohtajille sekä Keskusliiton hallitukselle ja virkailijoille. Viikonlopun aikana kamarien puheenjohtajat pääsevät kehittämään Keskusliiton toimintaa ja tuomaan oman panoksensa tulevan vuoden toimintasuunnitelmaan.

Lahden Nuorkauppakamari tukee jäsenistönsä osallistumista alueellisiin ja kansallisiin tapahtumiin. Täytä kulukorvauslomake!