Kumppanit

 Pääyhteistyökumppanit:

 

npaino

N-Paino Oy:n kokemus graafisessa teollisuudessa ulottuu vuosikymmenten taakse. Perheyhtiö aloitti Lahdessa jo 60-luvulla.

Toiminnan kautta syntynyt asiantuntijuus yhdistettynä tämän päivän digitaaliseen painotekniikkaan antaa asiakkaillemme merkittävän taloudellisen hyödyn.

Pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat esimerkkinä toimintamme laadusta ja lupauksissa pysymisestä. Painolla on Graafisen Teollisuuden laatusertifikaatti ja

Pohjoismaiden Ympäristömerkki. Painossa käytettävät paperit ovat pääsääntöisesti Joutsenmerkki- ja PEFC-sertifioituja.

Luottamus kumppanuuteen syntyy vain töiden kautta.

Emme halua olla kaavoihin kangistunut alihankkija, vaan asiakkaan kanssa toimiva yhteistyökumppani.

Oli sitten kyseessä huippulaadukas offsetpainotyö tai yksikkökustannukseltaan edullinen digipainatus, niin yritämme yhdessä löytää toimivan painoratkaisun.

Ota painotarpeissa siis rohkeasti yhteyttä myyntiimme!

www.n-paino.fi

 

Ampersand on lahtelainen mainostoimisto, joka toteuttaa graafisen suunnittelun, markkinointiviestinnän sekä design-tuotannon palveluita. Olemme erikoistuneet jäljittelemättömän monikanavaviestinnän palveluihin yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille.

Osaajiltamme luonnistuvat mm. persoonalliset sisältöratkaisut ideoinnista ja suunnittelusta tekstituotantoon sekä kuvitukseen digitaalisina ja/tai julkaisuvalmiina painotuotteina. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan ihmisläheiseen yritysyhteisöömme: ampersand.fi

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin – vahva, kannattava ja vakavarainen – säästöpankki. Palvelemme 125 000 asiakasta 37 konttorin ja noin 230 henkilön voimin. Lahteen avasimme täyden palvelun konttorin toukokuussa 2017. Tahtotilamme on tarjota paikkakunnan parasta palvelua, lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankki Oyj toimii Etelä-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Etelä-Savon, Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Pirkanmaan, Pohjois-Karjalan ja Satakunnan alueilla. Pankki on muodostunut näillä alueilla aiemmin toimineista vahvoista ja kannattavista pankeista. Taseemme on yli 2 miljardia euroa. Pankin vakavaraisuus on kiitettävällä tasolla ja pankin kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Omien varojen kertymä ylittää 200 miljoonaa euroa. Osakeyhtiömuotoisen pankin omistavat paikalliset säästöpankkisäätiöt ja osuuskunnat. Oma Säästöpankin perustaneet paikallisesti vahvat säästöpankit ja paikallisosuuspankit ovat syntyneet edistämään säästämistä ja asiakkaidensa hyvinvointia. Nämä arvot ovat kestäneet toiminnassamme jo yli 140 vuotta ja ovat meille edelleen keskeisiä.

www.omasp.fi

 

Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia on suomalainen, asiakkaidensa omistama vahinkovakuutusyhtiö, jonka juuret ja arvot ovat vahvasti yrittäjyydessä. Fennian toimialaan kuuluvat kaikki lakisääteiset ja vapaaehtoiset vahinkovakuutukset, joita se tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille.

 

rolleri_logo_2013_200x100mm_png

Messutuloste Rolleri on ulko- ja sisämainontaan, näyttely- ja liiketilatulostuksiin erikoistunut yritys Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa.
Yrityksestä voit ostaa laadukkaat suurkuvatulosteet kankaalle, paperille, levylle ja tarralle.
Tutustu Messutuloste Rollerin monipuolisiin palveluihin osoitteessa www.messutuloste.fi.


Mikäli yrityksenne on kiinnostunut yhteistyöstä Lahden Nuorkauppakamarin kanssa, ota yhteyttä jyri.behm@jcilahti.fi tai marika.roth@jcilahti.fi

Lahden Nuorkauppakamarin mediakortti 2017