PRES-Akatemia

PRES-Akatemia 2018 – Kärkijoukot

Lahden Nuorkauppakamari järjestää PRES-Akatemian Pajulahdessa 18.–20.5.2018. Vuoden 2018 PRES-Akatemian teemana on Kärkijoukot.

PRES-Akatemia on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä viikonlopun mittainen koulutustapahtuma jäsenyhdistysten puheenjohtajille ja valmistautuville puheenjohtajille. PRES-Akatemia tuo vuoden 2018 kärkijoukoille tuoreimmat opit itsensä sekä oman kamarin menestymisen edistämiseksi.

Viikonlopun aikana valmistautuvat puheenjohtajat pääsevät luomaan suuntaviivoja vuodelle 2019 kehittämällä toimintasuunnitelmaa Suomen Nuorkauppakamarit ry:n strategian pohjalle. Puheenjohtajat pääsevät testaamaan johtajuustaitojaan sekä oppimaan uutta. PRES-Akatemian tavoitteena on saattaa puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat kohtaamaan sekä oivaltamaan toisiltaan eli verkostoitumaan sekä vaikuttamaan tulevaisuuteen.

Rekisteröidy Kärkijoukkoihin tästä!

 

Lisätiedot:
Riikka Kojo, projektipäällikkö
puh. 040 518 4108
riikka.kojo@jcilahti.fi


 

SNKK on Opintokeskus Siviksen jäsenjärjestö. Opintokeskus Sivis toteuttaa, tutkii, kehittää, ohjaa ja tukee järjestöllistä koulutusta ja SNKK:n koulutustoiminta saa myös tätä tukea. Koulutuksiin osallistujista toimitetaan Sivikselle seuraavat tiedot: nimi, sukupuoli ja sähköpostiosoite (yli kuuden tunnin koulutuksista). Lisätietoa Siviksen toiminnasta ja tietojen käytöstä saat koulutuspäälliköltä tai osoitteesta www.ok-sivis.fi