Tuhat nuorta johtajaa

1000 nuorta johtajaa -kampanjan tavoitteena on tarjota tuhannelle nuorelle tilaisuus seurata johtajan työpäivää. Johtaja antaa nuorelle esimerkin siitä, millaista johtajuutta ja taitoja työelämässä tarvitaan. Nuorelle päivä on henkilökohtainen haaste ja mahdollisuus saada eväitä oman työuransa rakentamiseen.

Hämeessä johtaja-opiskelija -työpäivä toteutetaan syksyllä, jolloin kampanja huipentuu myös valtakunnallisesti täyteen toteutukseen. Hämeen alueella tavoitteena on saada 100 johtaja-opiskelijaparia, jolla kerrytetään valtakunnallisen kampanjan tuhannen osallistujan tavoitetta.

Hämeen kauppakamari ja alueen Nuorkauppakamarit kutsuvat mukaan kaikki johto- ja esimiestehtävissä tai projektien vetovastuussa toimivat henkilöt tarjoamaan nuorille mahdollisuuden kokea päivä johtajana.

Hämeessä syksyn Tuhat nuorta johtajaa -kampanja on viikolla 46 (13.-17.11.2017). Voit seurata projektia myös Twitterissä (twitter.com/1000nuortajohtajaa) sekä Instagramissa (instagram.com/1000nuortajohtajaalahti).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: 1000nuortajohtajaa.fi

Lahden Nuorkauppakamarin projektipäällikkö:
Riikka Kojo
puh. 040 518 4108
riikka.kojo@herasto.fi

Mukana yhteistyössä