Tehdään yhdessä

Yksin on välillä tylsää. Tehdään siis hyvää yhdessä!

Tässä on tapahtumia joihin olet tervetullut mukaan! Välitetään yhdessä ja nostetaan joulumieltä! Myös yritykset voivat olla mukana tempauksessa ihan omalla porukalla tai tulla kanssamme mukaan tai keksiä jonkun muun tavan millä olla mukana. Sivun lopussa löytyy rohkeita ja välittäviä yrityksiä jotka ovat jo mukana.

 

Luovuta verta, tee hyvää ja tutustu kamarilaisiin 4.12.2017!

Lähde kanssamme verenluovutukseen 4.12.2017 klo 16-18:00 Lahden kauppakeskus Triossa. Ilmoittaudu mukaan tuire.siitonen@jcilahti.fi Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Täältä voit varmistaa voitko luovuttaa verta.

Suomessa tarvitaan joka arkipäivä 800 verenluovuttajaa, jotta potilaat saavat tarvitsemansa verivalmisteet. Verivalmisteita tarvitaan esimerkiksi leikkauspotilaiden, onnettomuusuhrien, syöpää sairastavien ja keskoslasten hoitoon. Luovuttamalla verta voit pelastaa toisen ihmisen hengen. Tervetuloa hengenpelastajaksi!

 

Lähde kanssamme viemään hyvää mieltä Lahden Jalkarannan palvelutaloon 7.12.2017!

Lähde Lahden Nuorkauppakamarilaisten kanssa viemään hyvää joulumieltä Jalkarannan palvelutaloon yhteislaulun voimin 7.12.2017 klo 17:00. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, vauvasta vaariin. Ajankohta tarkentuu lähemmin mutta tapahtuma on iltasella. Laulamme palvelutalon asukkaiden kanssa jouluisia lauluja iloisella mielellä. Samalla pääset tutustumaan kamarilaisiimme ja toimintaamme.

Ilmoittautumiset miia.hovilainen@jcilahti.fi

 

Kuinka yrityksesi tai yhteisösi voisi osallistua? Mitä muut ovat keksineet? Tee oma tai varasta paras! Myös yritysten kohdalla toteutuu selkeä osallistuminen:

VÄLITÄ: Tee hyvä teko yksin tai yhdessä! Ideoita ja ilmoittautuminen hyviin tekoihin löytyy täältä
JAa: Nappaa kuva paikan päällä, jaa somessa käyttäen häshtägejä #välitäjavaikuta #jcilahti
VAIKUTA: Voit ilmoittaa täällä mitä positiivisia vaikuttamismahdollisuuksia olet yhteiskunnassamme huomannut. Kamaritoiminnan avulla voimme löytää mahdollisuuksia vaikuttamiseen ja kaipaamme ideoita. Jaamme niitä myös eteenpäin mikäli omat resurssimme eivät riitä
Haluatko osallistua mukaan muulla tavalla tai tarvitsetko apuamme. Ole yhteydessä projektipäällikköön Miia Hovilaiseen! miia.hovilainen@jcilahti.fi

 

>>Välitä ja vaikuta -etusivulle